Thursday, 29 August 2013

Good bye :')


Lama tak update blog. Skarang terasa nk update sbab tak ada tempat lain nk luahkan perasaan ni :') . 12.2.2012. Cantik kn tarikh tu. Hihi :') . Tarikh tu la yg temukan aku dgn seseorang yg aku syg. Bukan just syg. But maybe she is my second soul. Kiteorang start kenal dalam facebook. Cinta muka buku kn? haha :') . Yup kiteorang kenal memang sebab lagu Cinta Mukabuku Najwa Latif tu. Aku still ingat mase tu time AJL. Najwa latif nyanyi. Then aku nampak someone post pasal Najwa Latif. Then aku comment "Najwa Letih". Ingat tak syg? hihi. That is the moment I fall in love with you syg :') . Then abg mintak no fon syg kn? hihi. Aku stalk facebook die for the whole night. Love to see her face, her eyes. She just lika a rabbit. Beautiful rabbit :')  The next day aku terus msj die bile balik dari skolah. Then kita mula cintan cintun. Wonderful moment in my life when she accept to be my love. Aku paling rapat dgn kakak aku and die banyak kali tnya pasal syg aku ni. Die perempuan yg ptama kakak aku pnah tanya bila aku couple. Tapi aku selalu buat keputusan yg bodoh. Yup aku still tak matang sbab aku lepaskan die 3 kali. Yg paling bodoh skali bila aku tinggalkan die untuk prempuan lain. Aku tatau ape aku buat mase tu. Tapi serious the next day, aku menyesal sngat. Aku takut nk ubah fkiran sbab aku tak sanggup nk sakitkan hati die untuk kali ke empat. Bodoh kn aku? Yup tpi mase tu aku still tak boleh fkir mane baik mne buruk. Hubungan aku dgn sorang lgi tu tak kekal lama. Just sebulan sbab aku still tak boleh lupakan cinta mukabuku aku. Then skrang aku dtg blik kat die. Aku tatau knape aku dtg blik kat die bila die happy tanpa aku. Die ade someone yg boleh buat die happy skrang. Dorang tak couple tapi aku tau dorang tgah kenal hati budi masing2. Lelaki tu lebih tua dari aku, lebih matang dari aku. Die dtg chat aku kat facebook tnya aku betul ke nk getback dgn qaqa. Memang aku nak. Memang aku syangkan die tapi aku yakin laki ni boleh bhagiakan die lebih daripada aku bhagiakan die dulu. Now aku rasa aku patut mengalah and biar die bsama dgn laki tu. Even die pnah ckap die tak puas hati dgn aku bila aku lepaskan die. So aku tak rasa ade harapan untuk aku lgi. Yup memang sakit bila kita lepaskan someone yg kita syg. Tapi aku lepaskan untuk kbaikan. Aku nk die bhagia. Nak tgok die slalu senyum. Sakit tgok org lain bhagiakan die tapi sakit lgi klau aku sndri tak boleh bhagiakan die. So skrang abg tak akan ganggu syg dgn die k :') Sorry for all my mistake. Maybe this is the end for 12.2.2012. You need a man, not a boy like me :')