Thursday, 29 August 2013

Good bye :')


Lama tak update blog. Skarang terasa nk update sbab tak ada tempat lain nk luahkan perasaan ni :') . 12.2.2012. Cantik kn tarikh tu. Hihi :') . Tarikh tu la yg temukan aku dgn seseorang yg aku syg. Bukan just syg. But maybe she is my second soul. Kiteorang start kenal dalam facebook. Cinta muka buku kn? haha :') . Yup kiteorang kenal memang sebab lagu Cinta Mukabuku Najwa Latif tu. Aku still ingat mase tu time AJL. Najwa latif nyanyi. Then aku nampak someone post pasal Najwa Latif. Then aku comment "Najwa Letih". Ingat tak syg? hihi. That is the moment I fall in love with you syg :') . Then abg mintak no fon syg kn? hihi. Aku stalk facebook die for the whole night. Love to see her face, her eyes. She just lika a rabbit. Beautiful rabbit :')  The next day aku terus msj die bile balik dari skolah. Then kita mula cintan cintun. Wonderful moment in my life when she accept to be my love. Aku paling rapat dgn kakak aku and die banyak kali tnya pasal syg aku ni. Die perempuan yg ptama kakak aku pnah tanya bila aku couple. Tapi aku selalu buat keputusan yg bodoh. Yup aku still tak matang sbab aku lepaskan die 3 kali. Yg paling bodoh skali bila aku tinggalkan die untuk prempuan lain. Aku tatau ape aku buat mase tu. Tapi serious the next day, aku menyesal sngat. Aku takut nk ubah fkiran sbab aku tak sanggup nk sakitkan hati die untuk kali ke empat. Bodoh kn aku? Yup tpi mase tu aku still tak boleh fkir mane baik mne buruk. Hubungan aku dgn sorang lgi tu tak kekal lama. Just sebulan sbab aku still tak boleh lupakan cinta mukabuku aku. Then skrang aku dtg blik kat die. Aku tatau knape aku dtg blik kat die bila die happy tanpa aku. Die ade someone yg boleh buat die happy skrang. Dorang tak couple tapi aku tau dorang tgah kenal hati budi masing2. Lelaki tu lebih tua dari aku, lebih matang dari aku. Die dtg chat aku kat facebook tnya aku betul ke nk getback dgn qaqa. Memang aku nak. Memang aku syangkan die tapi aku yakin laki ni boleh bhagiakan die lebih daripada aku bhagiakan die dulu. Now aku rasa aku patut mengalah and biar die bsama dgn laki tu. Even die pnah ckap die tak puas hati dgn aku bila aku lepaskan die. So aku tak rasa ade harapan untuk aku lgi. Yup memang sakit bila kita lepaskan someone yg kita syg. Tapi aku lepaskan untuk kbaikan. Aku nk die bhagia. Nak tgok die slalu senyum. Sakit tgok org lain bhagiakan die tapi sakit lgi klau aku sndri tak boleh bhagiakan die. So skrang abg tak akan ganggu syg dgn die k :') Sorry for all my mistake. Maybe this is the end for 12.2.2012. You need a man, not a boy like me :')

Tuesday, 18 September 2012

BLANK !


Seriously perasan aku skarang dh mcam rojak . Everywhere aku pegi msti ade org mention nme die . Mesti ade org mention psal mase silam aku dgn die . Tipu lah kalau aku ckap tak pernah fikir psal die and tak penah rindu kenangan dlu . Ramai tnya aku knape aku putus dgn die . Seriously bukan psal aku ade perempuan lain ke ape . Aku ptus dgn die sebab aku tak rasa aku ckup perfect untuk die . Sometime aku rasa nak start again dgn die . Tapi takan lah die nak dgn org yg dh pernah kecewa kn die . Lagipun aku denga cite bru2 ni ade  budak skolah die aim aku playboy . Sebab ape ? just sebab aku tuka2 FAKE RELAY tu . Lagi lah die tanak kn . Susah bile org sentiasa befikiran negative . Aku buat smue tu , smue sebab nk lupe kn die . Lagi pun tu just FAKE RELAY je . LAGI NAK DILUPAKAN , LAGI DEKAT DIE DATANG KAT HATI .

Tadi dpat lah lihat die kejap . Tu pun dari jauh . Tapi tape , dari jauh pun dh cukup puas kn hati yg dh lama menahan rindu . Takan die perasan aku kn . Aku rasa tu lagi better . Anyway , dh ramai laki ngorat die . Mesti ade yg telekat kn . Just hope she always happy . Kalau bole undur masa , yes aku akan undur kn. Sape yg tanya bagai tu , skrang aku dh crite smue nye kat sini . Aku tau just few people akan jumpe post ni . Sebab tu aku brani story kat sini :)


I know it really hard to break and to forget each other but I know that someone else will make her day full with happiness . When she cry coz of me , I know I don't need to worry coz someone else will make her smile :D
 12.2.2012 ♥
-THE STORY BEGIN-


Tuesday, 4 September 2012

I'm back ! and welcome to my simple blog ! :D


Coming back to blogger !! haha
Setelah lama stop blogger . skrang start blik . start sbab busan je pun kekeke .
Sperti dlu , blog ni tetap simple k . jangan sruh tambah ape2 . it my blog ! haha :P
Perlu ke intro ? rase nye perlu kot sbab manusia cpat lupa . haha
I'm Muhammad Asyraf . sweet sixteen . stay perak . SINGLE and AVAILABLE !! haha
Blog budak laki mang kurang idea skit nk post psal ape kn. so klau ade bahan , kasi tau k :D kekeke

WELCOME TO MY BLOG
-it about my life and what happen around me everyday-