Tuesday, 18 September 2012

BLANK !


Seriously perasan aku skarang dh mcam rojak . Everywhere aku pegi msti ade org mention nme die . Mesti ade org mention psal mase silam aku dgn die . Tipu lah kalau aku ckap tak pernah fikir psal die and tak penah rindu kenangan dlu . Ramai tnya aku knape aku putus dgn die . Seriously bukan psal aku ade perempuan lain ke ape . Aku ptus dgn die sebab aku tak rasa aku ckup perfect untuk die . Sometime aku rasa nak start again dgn die . Tapi takan lah die nak dgn org yg dh pernah kecewa kn die . Lagipun aku denga cite bru2 ni ade  budak skolah die aim aku playboy . Sebab ape ? just sebab aku tuka2 FAKE RELAY tu . Lagi lah die tanak kn . Susah bile org sentiasa befikiran negative . Aku buat smue tu , smue sebab nk lupe kn die . Lagi pun tu just FAKE RELAY je . LAGI NAK DILUPAKAN , LAGI DEKAT DIE DATANG KAT HATI .

Tadi dpat lah lihat die kejap . Tu pun dari jauh . Tapi tape , dari jauh pun dh cukup puas kn hati yg dh lama menahan rindu . Takan die perasan aku kn . Aku rasa tu lagi better . Anyway , dh ramai laki ngorat die . Mesti ade yg telekat kn . Just hope she always happy . Kalau bole undur masa , yes aku akan undur kn. Sape yg tanya bagai tu , skrang aku dh crite smue nye kat sini . Aku tau just few people akan jumpe post ni . Sebab tu aku brani story kat sini :)


I know it really hard to break and to forget each other but I know that someone else will make her day full with happiness . When she cry coz of me , I know I don't need to worry coz someone else will make her smile :D
 12.2.2012 ♥
-THE STORY BEGIN-